MARDUIX amb les Escoles i els Mestres

Escoles_f1

MARDUIX amb les Escoles i els MestresJordi Pujol va impartir classes de teatre a l'Escola Laietana de Barcelona durant anys i Joana Clusellas, mestre especialitzada en educació infantil, havia treballat l'expressió plàstica.

Des del començament de Marduix es lliguen les dues experiències i comencen cursos de formació per a mestres, basats en la construcció i sobretot en la manipulació de titelles. A partir d'aquí s'inicia una reflexió sobre l'experiència feta, amb tot el que comporta de procés creatiu i les possibilitats d'utilitzar-ho en el camp de l'aprenentatge.

Molts dels nostres espectacles s'han representat a les Escoles d'Estiu de "Rosa Sensat" de Barcelona.

Durant la campanya de Normalització Lingüística el muntatge "El mariner de Sant Pau" (Llegenda recollida per Jacint Verdaguer) va girar per totes les Escoles d'aquí i també d'Andorra.

Del mes d'octubre de 2003 fins el dia 10 de juny de 2004. Any Verdaguer. Una experiència meravellosa.. Dedicada als nois i noies de secundària. En el Museu Verdaguer, Vil·la Joana, a Vallvidrera, presentem "El Jardí de les Paraules" Un passeig per la vida i l'obra de Mossèn Cinto. Espectacle itinerant per les sales del Museu, il·lustrat amb el ninots del nostre espectacle "A l'ombra del Canigó" poemes i música en directe i elements de circ.

Novembre del 2000. A Saifores conjuntament amb Marta Mata preparem un espectacle en homenatge a l'autor del Petit Príncep, "El Planeta B 612" que es representaria durant tot el mes a la Casa de Colònies, Fundació Àngels Garriga.

2005 Any Internacional del Llibre. A Cerdanyola. Els llibres arriben a la classes de P3, P4 i P5. "La Cistella dels Tresors" El llibre és el protagonista, el tresor. I al seu voltant es vesteix una història que prepara el moment d'explicar el conte que es va il·lustrant amb diversos elements visuals, sonors i tàctils.


... qualsevol semblança amb la fantasia és pura realitat ...